Om BedreKjent

BedreKjent skal være noe mer enn bare en turoperatør. Det skal være din sparringpartner for å få til den fineste reise og de beste turdager. Vi legger spesielt vekt på at du får tilgang til den lokale maten og vinen, de autentiske restaurantene og de koselige små bostedene.  Ditt opphold skal dreie seg mer om «soak up the atmosphere» enn å rekke et hese-blesene program.  Vi velger heller da få, men unike aktiviteter.

Vi skreddersyr turer for mindre private grupper og firma. I BedreKjent har vi spesialkunnskap om en rekke steder både i Italia og i Norge. Italia med sin kulturarv og skjønnhet, Norge med unik natur og verdens beste sjømat. Vi har ikke alle reisemål fordi vi har troen på at vår lokal kunnskap om stedene gir våre kunder de beste og unike opplevelser.  

BedreKjent tilbyr også organiserte turer med entusiasme! De fleste av oss har vel nok ting? Det eneste vi kan ta med oss i graven er opplevelser og gode minner! Derfor er det fint å oppleve, nyte, stifte nye bekjentskaper, spise og drikke godt, beundre og ta kulturdypdykket å få påfyll til og skape minner.  Bli BedreKjent med menneskene, landsbyene, naturen og det lokale kjøkkenet. Vi brenner også for å lære noe nytt.  Derfor har noen av våre turer et element av læring. Å være i progress  og personlig utvikling gir en god følelse.  Ferie med læring kan være den beste kombinasjon. Vi tilrettelegger for nettopp dette! Vi følger med som «host» og bruker lokale guider når vi skal fylle på med historie og kulturkunnskap. Bli med da vel!

 Hilsen Siv – Daglig leder

Rull til toppen